-------- -DOPRAVA SR-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 60 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg

-------------------Bratislava

-------zdarma od 40 EUR

 

-



Úvod » Kaše, vločky » AMYLON BIO Panna Cotta bezlepková 40 g


    

AMYLON BIO Panna Cotta bezlepková 40 g

 

Číslo produktu: 612
Nákupom získate 1 bod
Vaša cena:
1,12 EUR

do košíka:
  ks  

AMYLON Bio Panna Cotta bezlepková 40 g


Zloženie
produktu:Bio sušená srvátka, bio sušený glukózový sirup, bio kukuričný škrob, bio agar, bio vanilka mletá (Bourbon).
Informácie pre alergikov:výrobok obsahuje mlieko a môže obsahovať stopy vajec

Návod na prípravu:
Obsah sáčku a 0,5 - 1 lyžicu bio trstinového cukru (cca 20g) dôkladne rozmiešame v 200 - 250 ml smotany na šľahanie.
200 ml mlieka privedieme k varu, prilejeme zmes so smotanou a povaríme 1 minútu.
Vlejeme do dezertných misiek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnúť do úplného stuhnutia (cca 2 hodiny).
Môžeme servírovať v miskách, alebo opatrne uvoľníme od okraja misky a vyklopíme na dezertný tanierik.
Pred podávaním polejeme dezert čokoládovou alebo ovocnou omáčkou, tiež môžeme zdobiť čerstvým ovocím a mätou.
Hotový dezert je určený na rýchlu spotrebu. Dezert odporúčame podávať s ovocnou alebo čokoládovou omáčkou.

Náš tip: Bio panna cotta je možné zladiť aj alternatívnymi sladidlami, k príprave odporúčame použiť bio mlieko a bio smotanu,
prípadne možno použiť aj ovsenú smotanu alebo rastlinnú bio náhradu mlieka, napr. mandľový alebo ovsený nápoj.
Tip na prípravu ovocnej omáčky:
250 g čerstvého alebo kompótového ovocia roztlačíme, pridáme 100 ml vody s rozmiešanou 1 lyžicou bio kukuričného škrobu. Celú zmes za stáleho miešania necháme prejsť varom.
Škrob môžeme nahradiť tiež 1 lyžicou bio pudingu Amylon.

NDNiNDRkY2