Ryžová polohrubá múkaPoužitie: pri pečení sa bežne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková), je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých
Ryžová bezlepková múka hladká - jemne mletá / púdrováPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často
Ryžová bezlepková múka instantná Zloženie: Ryža 100% Použitie: múka je vhodná na zahustenie a prípravu kašov. Môže sa použiť ako zahusťovadlo a spojivo všade tam, kde nie je žiaduce ovplyvňovať chuť
Ryžová bezlepková múka hladká BIOPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na
Ryžová polohrubá múkaPoužitie: pri pečení sa bežne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková), je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých
Ryžová bezlepková múka hladká - jemne mletá / púdrováPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často
Ryžová bezlepková múka instantná Zloženie: Ryža 100% Použitie: múka je vhodná na zahustenie a prípravu kašov. Môže sa použiť ako zahusťovadlo a spojivo všade tam, kde nie je žiaduce ovplyvňovať chuť
Ryžová bezlepková múka hladká BIOPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na