-------- -DOPRAVA SR-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 60 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg--------

-------zdarma od 40 EUR

 

-

 


Úvod » JABLČNÁ MÚKA

JABLČNÁ MÚKA

Tak ako zo zrelého a suchého obilia vyrába mletím obilná múka, tak sa zo zrelých kvalitných jabĺk vyrába múka jablčná. Pri sušení je dôležité dodržať správny technologický postup, aby si uchovala svoju pôvodnú chuť a vôňu. Jablčnú múku možné súčasne nahradiť ako bežnú múku tak aj cukor. Svoje využitie nájde preto predovšetkým v sladkej kuchyni a príprave múčnikov. Jablková múka je prirodzene bezlepková


Jablká obsahujú fruktózu, ovocný cukor, ktorý v pečive často plne nahradí bežný cukor. Sú zdrojom pozitívne pôsobiacich antioxidantov, Obsahujú vitamín C. Každé jablko obsahuje okolo 85% vody. Pre výrobu jedného kila jablčnej múky je tak potrebné takmer 10 kg celých jabĺk.


Jablková múka sa vyrába z celých jabĺk, ktoré sa pokrája a usuší. Usušené sa rozomelú na potrebnú hrubosť, tým je 100% jablčná múka hotová a je bez ďalších prísad.


Jablčná vláknina sa vyrába z z vylisovaných jabĺk a šupiek, ktoré sa usuší a potom najemno namelú. Má výraznú sladkastú chuť aj vôňu a je ideálna do jogurtov, musli alebo na pečenie.


EUR
EUR
Usporiadať podľa:
najlacnejšie najdrahšie
JABU Jablčná bezlepková zmes na korpus 85 g empty
Jablčná bezlepková zmes na korpus 85 g Zloženie: jablčná sušina, zemiakový škrob, bio prášok do pečiva Jablčná múka nahrádza ako bežnú múku tak aj cukor, je preto vhodná predovšetkým na použitie v
JABU Jablčná bezlepková zmes na korpus 85 g

Vaša cena 1,30 EUR

NjA1M2Y0