-------- -DOPRAVA-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 80 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg--------

-------zdarma od 40 EUR

 

-

 


Úvod » DARČEK K NÁKUPU NAD 60 EUR » K NÁKUPU NAD 60 EUR! Zmes na krekry tekvicové s rascou a cibuľkou 250 g


        

K NÁKUPU NAD 60 EUR! Zmes na krekry tekvicové s rascou a cibuľkou 250 g

možno pridať 1 ks k nákupu 60 EUR

 

Číslo produktu: 401
Vaša cena:
0,01 EUR

do košíka:
  ks  

Krekry tekvicové s cibuľkou a rascou

bez lepku

Sypká zmes na prípravu chrumkavých krekrov

Krekry sú určené všetkým, ktorí občas bojujú s časom, ale zároveň im záleží na kvalitnej strave. Ich príprava zaberie pár minút, dobre sa skladujú, ľahko prenášajú, vydrží dlho čerstvé, dajú sa konzumovať samotné alebo v kombinácii s najrôznejšími nátierkami. To všetko z nich robí ideálne desiatu pre uponáhľanej mamičky a ich ratolesti, zaneprázdnených manažérov, aktívnych športovcov, zaprisahal vegetariánov a vegánov, večné Dietary i zapálené cestovateľov.

Musíte ich mať: na party, ale aj do práce na desiatu, na výlet, na túru, na piknik, na bicykel, na fesťák, na grilovačku, v lete k vode aj na vodu, ...

 

NA PRÍPRAVU:
Pred otvorením sáčok pretrepte, aby sa jeho obsah dobre premiešal - nasypte do misy a pridajte 200 ml vlažnej vody. Dôkladne premiešajte a nechajte pár minút odstáť. Plech vyložte papierom na pečenie a zľahka ho potrite olejom alebo iným tukom. Potom zmes rovnomerne rozotrite na plech do veľmi tenkej vrstvy (cca 3 mm) a pečte, najlepšie v teplovzdušnej rúre, pri 180 ° C. Akonáhle cesto trochu stuhne (cca po 5 minútach), rozkrájajte ho na rovnako veľké obdĺžniky a pečte ďalších 20 minút. Nakoniec krekry dosušte cca 5 minút pri 75 ° C. Nechajte vychladnúť a potom podávajte.

Z balenia upečiete cca 280 g krekrov.

 

 
Zloženie múka zo žltého hrachu bio, čirokové múka, tekvicové semienka, slnečnicové semienka, cibuľa sušená bio, rasca mletá, korenie, soľ
 
 
Skladovanie Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Vyrobené v Českej republike

OWEzNW