Ryžová polohrubá múkaPoužitie: pri pečení sa bežne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková), je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová bezlepková múka hladká - jemne mletá / púdrováPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová bezlepková múka hladká BIOPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová polohrubá múkaPoužitie: pri pečení sa bežne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková), je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová bezlepková múka hladká - jemne mletá / púdrováPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Ryžová bezlepková múka instantná Zloženie: Ryža 100% Použitie: múka je vhodná na zahustenie a prípravu kašov. Môže sa použiť ako zahusťovadlo a spojivo všade tam, kde nie je žiaduce ovplyvňovať chuť pôvodných surovín. Používa sa aj ako náhrada za pšeničnú múku v trojfarebnom a cukrárenskom priemysle. Múka je tepelne spracovaná, nie je potrebné dlho variť.
Ryžová bezlepková múka hladká BIOPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.