S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie
Hrachová múka - žltý hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie
Hrachová múka - zelený hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a
Arašidová múka plnotučná mleté pražené arašidy (podzemnice olejnej) Arašidy sú zdrojom účinných antioxidačných aj antibakteriálnych látok. Arašidy obsahujú asi 25 až 30 percent bielkovín, na rovnakú hmotnosť obsahujú viac bielkovín ako hovädzí steak. Tuky, bielkoviny a vláknina v arašidoch vám pomôžu udržať pocit sýtosti na dlhšiu dobu. Arašidy sú bohaté na vitamíny skupiny B (B1, B2, B3 a B5) a
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu nátierokPri príprave cesta na pečenie nahraďte časť bežné múky múkou šošovkové. Do knedlí, na zahusťovanie a do nátierok môžeme použiť 100% šošovkové múky. Nátierku pripravíte z hustej šošovkové kaše.
Múka cícerová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá cícerová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín.