-------- -DOPRAVA SR-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 60 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg

-------------------Bratislava

-------zdarma od 40 EUR

 

-



Úvod » Zmesi na varenie, obaľovanie » Strúhanka kukuričná bezlepková chrumkavá 200 g


        

Strúhanka kukuričná bezlepková chrumkavá 200 g

 

Číslo produktu: 5382
Nákupom získate 1 bod
Vaša cena:
0,80 EUR

do košíka:
  ks  

Kukuričná strúhanka chrumkavá


Strúhanka kukuričná chrumkavá spĺňa trendy zdravého moderného stravovania. Vďaka hlavnej surovine (kukurica) príjemne chrumká, nenasakuje tuk a zostáva krásne zlatistá.


Použitie:
- Obaľovanie mäsa, zeleniny (karfiol, brokolica), šampiňónov, syry (Eidam i Hermelín) ...
- Používa sa ako vrchná vrstva v trojobale (múka, vajíčko, strúhanka EXTRUDO chrumkavá)
- Zahusťovanie omáčok, mletých mias (karbonátky, sekaná ...)
- Príprava bezlepkového jedla
- Odľahčenie zemiakových knedlí a zemiakových ciest
Technológia prípravy:
- Mäso naklepeme, nasolíme a obalíme klasicky v múke, vajíčku, strúhanke. potom smažiť.
- Alebo: mäso naklepeme, nasolíme a obalíme v cestíčku (vajíčko a cícerová múka, ktorú jemne prisolíme! Pozor suroviny múka aj strúhanka sú nesolené!)) A následne obalíme v strúhanke. Smažíme klasicky.


Prednosti, benefity:
- Farebná stálosť pri fritovaní - zostáva žltá, zlatistá
- Príjemná krehkosť obaľovaných potravín
- Vytvára chrumkavú vrstvu na obaľovaných potravinách (rezne, zelenina, syr ...)
- V porovnaní s klasickou strúhankou nesaje tuk
- Nepripaľuje sa, znesie regeneráciu, je možno pripraviť aj konvektomatu či rúre


Príprava vo fritéze:
- Pri 170 ° C po 2,5 minútach začne strúhanka zlatnúť, po 3 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
- Pri 190 ° C po 1,5 minúte začne strúhanka zlatnúť, po 2 minútach je plátok mäsa úplne prepečený


Príprava na panvici:
- Na rozpálenom tuku pečieme 2,5 - 4 minúty po oboch stranách, podľa sily mäsa


Príprava aj v konvektomate:
- Program vyprážanie

NzBkNWM