-------- -DOPRAVA-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 80 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg--------

-------zdarma od 40 EUR

 

-

 


Úvod » PIZZA MÚKA » Talianska múka na pizzu Nobilgrano W340 1 kg


        

Talianska múka na pizzu Nobilgrano W340 1 kg

 

Číslo produktu: 130
Nákupom získate 2 body
Vaša cena:
2,40 EUR

Farina di grano Tenero - talianska múka na výrobu pizze

Klasické múky "00" počas mletia a rafinácie v mlyne prichádza o nutrične bohaté zložky múky a zostávajú iba škroby a časť proteínov ktoré majú vysoký glykemický index.

Pre výrobu ľahko stráviteľné pizze odporúčame túto múku typu "0" Nobilgrano Con Germe di grano vitale, múku s obilnými klíčkami a bohatú na živiny (fosfor, draslík, horčík a vápnik, vitamíny zo skupín B a E a esenciálnych mastných kyselín) pre zdravé stravovanie .

Múka určená pre dlhé kysnutie, W 340, P / L 0:55

 

Odporúčaná receptúra:
1 kg (2,2 lb) Nobilgrano "0" R
570 ml vody
30 g extra panenský olivový olej
25 g soli
3 g čerstvého droždia

postup:
Hniesť počas 16-18 minút (rotačné hnetač)
Nechajte odstáť 30/40 minút
Vytvorte bochníky o požadovanej hmotnosti

Bochníky nechajte kysnúť po dobu niekoľkých hodín pri izbovej teplote 18 ° C
a potom ich vložte do chladničky na 36 až 72 hodín pri + 4 ° C a zabráňte prístupu vzduchu. pred spracovaním
vyberte tieto bochníky na niekoľko hodín z chladničky, z ktorých potom pripravíte
voňavé cesto pre chutnú a chrumkavú pizzu.
 

Pšeničné klíčky obsahujú vo významnom množstve aminokyseliny, mastné kyseliny, minerálne soli, bielkoviny a vitamíny. Pšeničné klíčky sú mimoriadne bohaté na vitamíny E, ktoré majú antioxidacnej účinky.

Krajina pôvodu: Taliansko

ZWMzO