S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. 100% prírodné lyofilizované celé plody arónie (čiernej jarabiny) sú plné vitamínov, bez pridaného cukru a bez akéhokoľvek pridania stabilizačných látok Energia: 1468 kJ / 349 kcal; Tuky:
Čierne ríbezle sušené mrazom Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.Mrazom sušený čierne ríbezle, ktorý má zachovanú farbu, tvar i chuť čerstvého ríbezlí, bez akéhokoľvek pridania stabilizačných látok alebo
100% Brusnice sušené mrazom Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Lyofilizované brusnice sú mrazom sušené 100% prírodný plné vitamínov, bez pridaných látok, farbív, a bez pridaného cukru Nutričné hodnoty na 100g:Energia: