škorica mletá Škorica ako korenie má hlavné použitie najmä pri príprave sladkých pokrmov, do najrôznejšieho pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérnictve, ale aj v parfumérii.
Mandľová plnotučná múčka - mandle mleté natural Pomletá jadra sladkých nelúpaných mandlí. Múka nie je zbavená oleja / tuku. Vhodné pre pečenie sladkých pokrmov, do teplej aj studenej kuchyne Môže
Kokosová múka Kokosová múka je vyrobená z čerstvých, zrelých kokosových orechov. Kokosová dužina je najprv odtučnená, vysuší sa a zomelie.Produkt je vhodný aj pre celiatikov, má vysoký obsah
Banánová múka z ovocných zrelých banánov - sladká K osladenie cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertov a koláčov, smoothies a kokteilov. Možno použiť ako sladidlo pri príprave akéhokoľvek
Gaštanová múka Všestranné použitie, vhodné ako pre pečenie chleba, tak na sladké pečenie a koláče (obzvlášť pre palacinky a vafle).Možno použiť aj do omáčok.Až 30% je možné nahradiť za inú bežnú múku.