Ryžová bezlepková múka hladká jemne mletá - práškováPoužitie: pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (kukuričná či pohánková),je dobrým zahusťovadlom, zvyšuje objem a pojivosť zmesí.Často sa
Ryžová múka lepivá Lepivosť spôsobuje vysoký obsah škrobu obsiahnutý v zrnách Je všestranná a vhodná len pre tepelné spracovanie - na slané i sladké pečenie, zahusťovanie, výrobu omáčok a bešamelu,
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium 1 kg čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Ryžová múka z celozrnnej červenej ryže čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá ryžová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,