Vlákninu inulín nepoužívajte ako náhradu vlákniny potravy, ale iba ako doplnenie / obohatenie vlákniny prijímané z potravy. TIPY NA POUŽITIE: Vláknina inulín je vhodná pre studenú kuchyňu i tepelné
Jablčná vláknina (pektín) patrí medzi mäkké (rozpustnej) vlákniny. Táto vláknina má nielen veľmi pozitívne účinky na naše zdravie, ale celosvetový výskum odhalil, že vláknina má aj preverené
Zemiakovú vlákninu nepoužívajte ako náhradu vlákniny potravy, ale iba ako doplnenie / obohatenie vlákniny prijímané z potravy. Zemiaková vláknina je vhodná len pre tepelné spracovanie: do slaného
UPOZORNENIE: Vlákninu psyllium nepoužívajte ako náhradu vlákniny potravy, ale iba ako doplnenie / obohatenie vlákniny prijímané z potravy. Dávky vyššie ako 12 g môžu mať laxatívne účinky. Existujú