S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Karobová múka Rohovník obyčajný (Ceratonia siliqua) je rastlina z čeľade bôbovité. Jeho plody sa tiež nazývajú svätojánsky chlieb alebo karob. Svätojánsky sa mu hovorí preto, že plody karobu podľa
Kakaové bôby drvené kakaové kúsky sa získavajú drvením celých, nepražených kakaových BIO bôbov. Drvené bôby sú chrumkavé a vďaka svojej čokoládové chuti sa používajú pre priamu konzumáciu alebo k
Kakaové bôby nepražené nelúpané Ekvádorské kakaové BIO bôby patrí k najkvalitnejším a najznámejším na svete. Kakaové bôby sú semená kakaovníka pravého, ktoré sú obsiahnuté v cca 30 cm veľkom plodu -
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej