Karobová múka Rohovník obyčajný (Ceratonia siliqua) je rastlina z čeľade bôbovité. Jeho plody sa tiež nazývajú svätojánsky chlieb alebo karob. Svätojánsky sa mu hovorí preto, že plody karobu podľa
Kakaový prášok z kakaových bôbov premium z ekologickeho poľnohospodárstva v Peru Kakaový prášok získaný sušením, mletím a odtučněním plodov kakaových bôbov, ktoré pochádza od pestovateľov z ekologicky
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej