Karobová múka Rohovník obyčajný (Ceratonia siliqua) je rastlina z čeľade bôbovité. Jeho plody sa tiež nazývajú svätojánsky chlieb alebo karob. Svätojánsky sa mu hovorí preto, že plody karobu podľa
Kakaové bôby drvené kakaové kúsky sa získavajú drvením celých, nepražených kakaových BIO bôbov. Drvené bôby sú chrumkavé a vďaka svojej čokoládové chuti sa používajú pre priamu konzumáciu alebo k
Kakaový prášok z kakaových bôbov premium z ekologickeho poľnohospodárstva v Peru Kakaový prášok získaný sušením, mletím a odtučněním plodov kakaových bôbov, ktoré pochádza od pestovateľov z ekologicky
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
Kakaové bôby nepražené nelúpané Ekvádorské kakaové BIO bôby patrí k najkvalitnejším a najznámejším na svete. Kakaové bôby sú semená kakaovníka pravého, ktoré sú obsiahnuté v cca 30 cm veľkom plodu -
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
100% kakaová hmota - 100% čokoládazlomky 100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch, obsahuje cca 50-55% kakaového masla. Pre výrobu kvalitnej čokolády
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej