KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe.
KAKAOVÉ MASLO NATURAL - v zlomkoch Lisovaním rozdrvených nepražených BIO kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo. Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej