Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Ghí je čistý maslový tuk s chuťou a vôňou masla, ale s inými vlastnosťami. Je ideálny na smaženie, neprepaluje sa. Vydrží až rok, nemusí sa chladiť. A v neposlednom rade krásne vonia a dobre chutí.
Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Čistý BIO maslový tuk najvyššej kvality, ktorý vzniká prepustením čerstvého masla (oddelením mliečneho tuku od mliečnej bielkoviny a vody). Ghí má slabo sladkastú jemne orieškovú chuť, ktorá jedlu
Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Od klasického masla sa líšia svojím zložením - je to takmer 100% tuk na rozdiel od klasického masla, ktoré obsahuje tuku len cca 82% a navyše vodu, srvátku či laktózu. Dymový bod masla je nižšia, max.
Ghí je čistý maslový tuk s chuťou a vôňou masla, ale s inými vlastnosťami. Je ideálny na smaženie, neprepaluje sa. Vydrží až rok, nemusí sa chladiť. A v neposlednom rade krásne vonia a dobre chutí.
Čistý BIO maslový tuk najvyššej kvality, ktorý vzniká prepustením čerstvého masla (oddelením mliečneho tuku od mliečnej bielkoviny a vody). Ghí má slabo sladkastú jemne orieškovú chuť, ktorá jedlu