S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

-------- -DOPRAVA-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 80 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg--------

-------zdarma od 40 EUR

 

-

 


Úvod » JABLČNÁ MÚKA

JABLČNÁ MÚKA

Tak ako zo zrelého a suchého obilia vyrába mletím obilná múka, tak sa zo zrelých kvalitných jabĺk vyrába múka jablčná. Pri sušení je dôležité dodržať správny technologický postup, aby si uchovala svoju pôvodnú chuť a vôňu. Jablčnú múku možné súčasne nahradiť ako bežnú múku tak aj cukor. Svoje využitie nájde preto predovšetkým v sladkej kuchyni a príprave múčnikov. Jablková múka je prirodzene bezlepková


Jablká obsahujú fruktózu, ovocný cukor, ktorý v pečive často plne nahradí bežný cukor. Sú zdrojom pozitívne pôsobiacich antioxidantov, Obsahujú vitamín C. Každé jablko obsahuje okolo 85% vody. Pre výrobu jedného kila jablčnej múky je tak potrebné takmer 10 kg celých jabĺk.


Jablková múka sa vyrába z celých jabĺk, ktoré sa pokrája a usuší. Usušené sa rozomelú na potrebnú hrubosť, tým je 100% jablčná múka hotová a je bez ďalších prísad.


Jablčná vláknina sa vyrába z z vylisovaných jabĺk a šupiek, ktoré sa usuší a potom najemno namelú. Má výraznú sladkastú chuť aj vôňu a je ideálna do jogurtov, musli alebo na pečenie.

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Jablčná múka 500 gempty
100% jablčná múka   Tak ako sa zo zrelého obilia vyrába mletím obilná múka, tak sa zo zrelých, jabĺk vyrába múka jablčná. Pri sušení je dôležité dodržať správny technologický postup (jablká sa nesmie
Jablčná múka 500 g

Vaša cena 7,20 EUR

MjVjOWY2O