Múka cícerová hladká Jemne žltá múka.Vhodná aj pre bezlepkovú diétu.Obsahuje dôležité minerály. Ideálne do sladkých dezertov, na obaľovanie, zápražku, sušienky z cíceru,na zahusťovanie, do polievok,
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Fazuľová múka z bielej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Arašidová múka plnotučná mleté pražené arašidy (podzemnice olejnej) Arašidy sú zdrojom účinných antioxidačných aj antibakteriálnych látok. Arašidy obsahujú asi 25 až 30 percent bielkovín, na rovnakú
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu
Múka cícerová hladká Jemne žltá múka.Vhodná aj pre bezlepkovú diétu.Obsahuje dôležité minerály. Ideálne do sladkých dezertov, na obaľovanie, zápražku, sušienky z cíceru,na zahusťovanie, do polievok,
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Šošovicová múka - múka z nelúpanej červenej šošovice čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá šošovicová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Fazuľová múka z bielej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Múka z červenej šošovice Múka je vhodná iba na tepelné spracovanie: Sladké a slané pečenie Na zahustenie polievok a omáčok Na prípravu koláčov, knedlíkov, nokov Pri príprave cesta na pečenie nahraďte
Šošovicová múka - múka z lúpanej červenej šošovice čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá šošovicová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Arašidová múka plnotučná mleté pražené arašidy (podzemnice olejnej) Arašidy sú zdrojom účinných antioxidačných aj antibakteriálnych látok. Arašidy obsahujú asi 25 až 30 percent bielkovín, na rovnakú
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu