S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Arašidová múka plnotučná mleté pražené arašidy (podzemnice olejnej) Arašidy sú zdrojom účinných antioxidačných aj antibakteriálnych látok. Arašidy obsahujú asi 25 až 30 percent bielkovín, na rovnakú
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Šošovicová múka - múka z nelúpanej červenej šošovice čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá šošovicová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Múka z červenej šošovice Múka je vhodná iba na tepelné spracovanie: Sladké a slané pečenie Na zahustenie polievok a omáčok Na prípravu koláčov, knedlíkov, nokov Pri príprave cesta na pečenie nahraďte
Šošovicová múka - múka z lúpanej červenej šošovice čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá šošovicová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu