TRADIČNÁ MÚKA
čerstvo pomletá mlecími kameňmi, pomalými postupmi, na drevenom mlyne
Bežné múky sú vyrábané formou valcovou technológiou, za pomoci kovových častí, "trhaním" zrna. Oceľ pôsobí rýchlejší oxidačný proces a žltnutie. Tieto múky sú potom v dôsledku veľkovýroby dlhšie skladované a okrem kvality vďaka týmto postupom obsahujú aj oveľa menej prírodných enzýmov, vitamínov a iných prospešných látok av pekárňach sú potom často obohacované o umelé zložky na dosiahnutie potrebných nutričných hodnôt, aby sa strata týchto hodnôt dorovnala.
Pri mletí na kamennom mlyne sa zrno melé valivým pohybom dvoch protichodných kameňov /tradičným spôsobom overeným po tisícročia/. V súčasnej modernej dobe potom otačivý pohyb kameňov za využitia elektrického pohonu, kedy sa klíčky a cenné látky umiestnené v okrajových častiach zrna dokonale vmiešajú do múky a vytvárajú tak prirodzené enzýmy a výživné látky. Múka sa neprehrieva, čo tiež prispieva k vynikajúcej kvalite. Tento prastarý spôsob mletia je tiež pevne spojený s pôvodnou technológiou kvásku pri výrobe pečiva, ktoré je potom výnimočné svojou chuťou a nutričnými hodnotami
Hrachová múka - žltý hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie
Ryžová múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín.
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina
Hrachová múka - zelený hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a
Múka cícerová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá cícerová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín.
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a
Quinoa múka biela čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá quinoa múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín.
Amarantová múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá amarantová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín.
Quinoa múka čierna čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá quinoa je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina